Even voorstellen:
wie is Marijn Ruijl?

– Deze blog is geschreven op 2 maart 2020.

Over Marijn Ruijl

Over mij

Op dit moment ben ik 24 jaar oud en woonachting in Apeldoorn. Vanaf begin 2020 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Onwijs leuk! Dit doe ik als conceptontwikkelaar vanuit het label Marijn Ruijl. en als webdesigner en -developer vanuit het label Onlinecreatie. Daarnaast ben ik werkzaam als freelancer voor verschillende marcom bureaus uit de regio. Mijn dagelijkse werkplek is in Het Element op het Zwitsal Apeldoorn.

Opleiding

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn Media Vormgever (MBO) en Communicatie (HBO). De HBO Communicatie was met een specialisatie in Multimedia design. De volledige bachelor heb ik uiteindelijk niet afgerond, maar wel alle losse vakken en modules. Hiernaast heb ik ook een aantal vak gerelateerde certificaten behaald zoals Google (Ads, Analytics en Digitale werkplaats) en Code Academy (HMTL, CSS, Javascript en PHP). Op dit moment volg ik een aantal online cursussen zoals Elements of AI.

Werkervaring

De afgelopen vijf jaar ben ik werkzaam geweest als grafisch vormgever, webdesigner, webdeveloper en teamleider bij twee marketing communicatie bureaus (Pixelpanters & De Kleuver Bedrijfscommunicatie). In deze periode heb ik mooie ervaringen op gedaan en mijzelf verder ontwikkeld. De bedrijven waar ik heb gewerkt hebben mij vaak de ruimte gegeven om nieuwe dingen uit te proberen, dit was erg leerzaam.

Concepten ontwikkelen

Wat ik het liefst doe? Samen concepten ontwikkelen. Waarom ik dit het liefste doe? Omdat ik graag met andere mensen samenwerk en van hen wil leren. Ik geloof dat als je ergens samen achter staat en hieraan werkt dit leidt tot de mooiste resultaten. Ik ben nieuwsgierig en benieuwd naar wat mensen drijft en wat hun ideeën zijn. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van strategie, communicatie, marketing, design en web development draag ik bij aan de ontwikkeling van een concept. Belangrijk vind ik het om niet in hokjes te denken, maar mogelijkheden te zien.

– Benieuwd naar de projecten waar ik aan heb gewerkt? Je vindt ze hier

Contact

Een idee of concept bespreken? Neem contact op en we spreken elkaar snel.